01 Haziran 2022, Çarşamba

01/06/2022 saat:09.00'da Meslek Yüksekokulumuz Dönem Sonu Kurul Toplantısı ve Kalite Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı.Toplantıda aşağıdaki gümdem maddeleri görüşülerek görüş ve öneriler alınmış ve toplantı sona ermiştir.
•   Akademik Faaliyetlerin Görüşülmesi (Genel dönem değerlendirmesi)
•   Ders Planlarının Gözden Geçirilmesi (Eksikler talep ve öneriler)
•   Akademik Danışman Görevlendirmelerinin Görüşülmesi (Ders kayıtlarında sorun yaşanmaması için önlemler)
•   Mezuniyet Programı ile İlgili Hazırlıkların Gözden Geçirilmesi