Batman Üniversitesi Kozluk Meslek Yüksekokulunda ‘Oryantasyon Eğitimi’ verildi.
31 Ekim 2023, Salı

24.10.2023 Salı günü Batman Üniversitesi Kozluk Meslek Yüksekokulunda ‘Oryantasyon Eğitimi’ verildi.

Yeni akademik yılın başlamasıyla birlikte, Batman Üniversitesi Kozluk Meslek Yüksekokulu, yeni başlayan öğrencilere yönelik oryantasyon eğitimi verdi.
Bu önemli etkinlikle, öğrencilere üniversite yaşamı ve öğrencilik hakları hakkında detaylı bilgilerin sunuldu ve kampüs hayatı tanıtıldı. Üniversitemizin Batıraman, Merkez ve Kozluk MYO kampüslerinin öğrencilere sağladığı destek hizmetler ve kaynaklar hakkında farkındalıklarının olması amacıyla oryantasyon etkinliği gerçekleştirildi. Yeni öğrencilere, ders kayıt işlemlerinden kampüs içi etkinliklere kadar geniş bir yelpazede bilgiler sunuldu.
Kozluk Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Mehmet Rıda TÜR’ün katılımıyla gerçekleştirilen programda Çocuk Gelişimi, Yapı Denetim ve Muhasebe ve Vergi bölümü öğrencileriyle bir araya gelindi. Doç. Dr. TÜR öğrencilerle sohbet ederek, öğrencilerin talep ve isteklerini dinledi. Etkinlik daha sonra tüm bölümleri temsilen İnşaat Bölüm Başkanı Dr. Öğretim Üyesi İbrahim Halil DEMİREL tarafından yapılan sunum ve öğrencilerden alınan soru-cevaplar şeklinde sona erdi.